خانه / وبلاگ / ماشین آلات / خط تولید / دستگاه گلاب گیری / مشاوره خرید دستگاه تقطیر
مشاوره خرید دستگاه تقطیر
محمد شکاری بادی
1399/12/26
عصاره به ترکیبات یک گیاه است که بصوت شیرابه از گیاه خارج میشود. عصاره ی هر گیاه با گیاه دیگر متفاوت و دارای خاصیت و بوی متفاوتی میباشد.
امتیاز : / 5 | آرا: | نمایش: 827
مشاوره و راهنمای خرید دستگاه عصاره گیر
تفاوت اسانس و عصاره
عصاره به ترکیبات یک گیاه است که بصوت شیرابه از گیاه خارج میشود.
عصاره ی هر گیاه با گیاه دیگر متفاوت و دارای خاصیت و بوی متفاوتی میباشد.
عصاره توسط دستگاه عصاره گیری از گیاه گرفته میشود.
در حالت کلی عصاره غلیظ تر از اسانس است.
عصاره حاوی مواد مفید و مورد نیاز بدن میباشد و خاصیت درمانی دارد.
عصاره نسبت به اسانس یک ترکیب کلی تر است و یکی از زیر مجموعه ها آن اسانس میباشد.
اصلی ترین تفاوت این دو در روش استخراج آن ها میباشد.
عصاره میتواند به واسطه دستگاه عصاره گیری از گیاه گرفته شود.

عصاره چیست؟
عصاره یک محلول میباشد که تمام خاصیت های درمانی یک گاه مانند تانن و ویتامین های را در خود دارد.
عصاره گیری و دستگاه عصاره گیری چیست؟
عصاره گیری به فرایند استخراج عصاره به روش جداسازی بر اساس حلالیت گفته میشود.
دستگاه های تصطیر و عصاره گیر در اندازه های و ظرفیت های مختلفی تولید میشوند.
دسگاه عصاره گیر یا همان دستگاه تقطیر باید کاملا استرلیزه و از هر گونه باکتری پاک باشد.
اگر در دستگاه باکتری و میکروب وجود داشته باشد کیفیت عصاره ما بشدت افت خواهد داشت.
این دستگاه ها نیاز به هیچ دانشی در هیچ زمینه ای ندارد.
روش تقطیر یکی از روش های بسیار با اصالت و مرسوم جهت خارج کردن مایع از گیاه میباشد.
در گذشته این کار به روش سنتی صورت میگرفت.
امروزه دستگاه های صنعتی تقطیر در حجم بسیار بالاتر و با کیفیت تر از روش سنتی کار میکنند.
از دستگاه عصاره گیر در کارخانه های تولید عرقیجات و آزمایشگاه ها استفاده میشود.
تقطیر پروسه تبدیل بخار به مایع میباشد.
برای تقطیر باید بخار را سرد کنیم.
از دستگاه تقطیر برای جداسازی مواد غیر محلول در آب استفاده میشود.
در واقع آب و عصاره گیاه هر دو با هم بخار میشوند اما با رسیدن به مخزن خنک سازی چون نقطه میعان متفاوتی دارند به راحتی میتوان آب را از عصاره خالص جدا کرد.

سود دستگاه تقطیر چقدر است؟
از آنجایی که اغلب ایرانی ها هنوز با ظهور طب نوین به طب سنتی اعتماد بیشتری دارند، تولید عرقیجات میتواند سود بسیار زیادی برای شما به ارمغان بیاورد.
در همین بیماری کرونا شاهد بوده ایم که افراد زیادی به دنبال طب طنتی و استفاده از عصاره و عرقیجات گیاهی بوده اند.
برای خرید دستگاه تقطیر و عصاره گیر میتوانید به بخش دستگاه عصاره و گلاب گیر مراجعه نمایید
[[ comment.writer_name ]]
[[ comment.description ]]
[[ reply.writer_name ]] (در پاسخ به [[comment.writer_name]])
[[ reply.description ]]
اخبار مرتبط
این مقاله به بررسی جامع ماشین آلات تولید جعبه پیتزا میپردازد. از معرفی انواع دستگاهها و فرآیندهای تولید تا نکات فنی، کاربردهای صنعتی و ملاحظات مهم برای خریداران، راهنمایی کامل برای فعالان این صنعت ارائه میشود.
این مقاله به بررسی جامع خط تولید جعبه پیتزا، شامل اجزا، فرآیند، مزایا و نکات کلیدی برای انتخاب دستگاهها میپردازد. هدف، ارائه راهنمایی کامل برای سرمایهگذاری در این صنعت سودآور است.
این مقاله راهنمای جامعی درباره قیمت دستگاه تولید جعبه پیتزا، شامل انواع دستگاهها، عوامل موثر بر قیمت، ویژگیهای فنی و کاربردها، برای کمک به انتخاب آگاهانه خریداران صنعتی است.
این مقاله به بررسی جامع دستگاه تولید جعبه پیتزا میپردازد. شامل انواع، اجزا، فرآیند تولید، و نکات کلیدی برای خرید این ماشینآلات صنعتی ضروری در صنعت فستفود و بستهبندی است.
این مقاله به بررسی جامع نکات کلیدی در خرید دستگاه لمینت رومیزی میپردازد. از معرفی انواع، مزایا و کاربردها گرفته تا فاکتورهای مهم در انتخاب و نگهداری، اطلاعات کاملی را برای تصمیمی آگاهانه ارائه میدهد. هدف ما کمک به شما برای یافتن بهترین دستگاه لمینت رومیزی است.
این مقاله راهنمای جامعی درباره دستگاههای لمینت سرد و گرم، تفاوتها، کاربردها و مهمتر از همه، عوامل مؤثر بر قیمت دستگاه لمینت سرد و گرم ارائه میدهد. هدف، کمک به انتخاب آگاهانه برای خریداران صنعتی و تجاری است.
این مقاله به بررسی جامع دستگاه لمینت کاغذ، انواع، کاربردها و نکات کلیدی خرید میپردازد. لمینیتور ابزاری ضروری برای محافظت اسناد و بهبود کیفیت چاپ در صنایع مختلف است. مزایا و نگهداری آن را بشناسید.
آشنایی جامع با انواع دستگاه های میوه خشک کن صنعتی شامل مدلهای کابینی، تونلی، انجمادی و خورشیدی. بررسی کاربردها، مشخصات فنی و راهنمای انتخاب برای صنایع مختلف.
چگونه دستگاه گلابگیری بخریم و به چه نکاتی توجه کنیم؟
عصاره به ترکیبات یک گیاه است که بصوت شیرابه از گیاه خارج میشود. عصاره ی هر گیاه با گیاه دیگر متفاوت و دارای خاصیت و بوی متفاوتی میباشد.